Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک توسعه تعاون قابلیت‌های شرکت سمات در توسعه محصولات بانکداری الکترونیک و دیجیتال را قابل‌ملاحظه دانست.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون صبح امروز در جلسه با مدیران ارشد شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون (سمات) اظهار داشت: نقش و کارکرد بانکداری الکترونیک در ابتدای پیدایش، متمرکز بر تسهیل و تسریع عملیات بانکی و بین‌بانکی بوده است، که با پیشرفت‌های ایجادشده، این نقش گسترده‌تر گردیده است و بانک‌ها به توسعه ارتباطات با کارآفرینان، عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان روی آورده‌اند و نقش تسهیل‌کننده مالی در مبادلات و فرآیندهای اقتصادی را عهده‌دار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدیان تصریح نمود: بانکداری الکترونیک به مرحله‌ای از پیشرفت رسیده است که با تأثیرگذاری و تأثیرپذیری فناوری در راهبردهای سازمانی و همچنین فرآیندهای کسب‌وکار، موجبات شکل‌گیری «بانکداری دیجیتال» را فراهم نموده است و در این راستا دیجیتال محور نمودن شبکه بانکی، موردتوجه وزارت امور اقتصادی و دارایی طی دو سال اخیر بوده است.

وی با اشاره به اینکه اجرای هرگونه نوآوری و ابتکار در حوزه‌های کسب‌وکار بدون حضور بانک قابل‌تصور نیست افزود: بانک‌ها با پشتوانه اعتباری، سپرده‌ای و سرمایه‌ای مناسب موردتوجه اشخاص حقیقی و حقوقی در کسب‌وکارهای نوآورانه می‌باشند، و هر چه امکانات و تجهیزات بانک به لحاظ سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و فناوری اطلاعات در سطح کارآمدتری قرار داشته باشد، سهم بانک در بازار افزایش می‌یابد.

مهدیان با ذکر این نکته که اتحادیه‌های تعاونی و تعاونگران در امور اقتصادی، تأمین مواد اولیه، فروش و بازاریابی به طرح‌های نوآورانه رو آورده‌اند افزود: بانک توسعه تعاون با بهره‌مندی از امکانات بانکی و همچنین توسعه محصولات دانش‌محور از طریق شرکت سمات، اقدام به راه‌اندازی سامانه‌های موردنیاز تعاونگران نموده است، و نقش شرکت سمات به‌عنوان بازوی فناوری بانک در ارائه خدمات تخصصی به اتحادیه‌ها و تعاونگران حائز اهمیت است.

وی شرکت سمات را از مهمترین ارکان بانک توسعه تعاون اعلام نمود و گفت: بانک‌های موفق در سطح کشورهای مختلف همواره از پشتوانه مناسب فناوری بهره‌مند بوده‌اند و پیشرفت و فناوری بانک بدون حضور تسهیل‌کننده امور فناوری قابل‌تصور نیست.

مهدیان خاطرنشان کرد: جهت‌گیری مدیران ارشد بانک و سمات به‌گونه‌ای بوده است که محصولات و خدمات تولیدی شرکت سمات در راستای تأمین نیازهای فناورانه بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌های دولتی و غیردولتی قابل‌عرضه باشد و سمات گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته است.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون پیاده‌سازی و استقرار حاکمیت شرکتی در شرکت سمات را از الزامات برشمرد و گفت: در راستای اجرای قانون، این امر مهم در حال انجام است و تأثیرات آن در افزایش بهره‌وری سازمانی مشهود خواهد بود.

عباس نجفی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون اظهار داشت: حضور شرکت سمات به‌عنوان مزیت بانک توسعه تعاون در ارائه خدمات بهینه به بخش تعاون مطرح است و هدف نهایی این است این شرکت در ارائه خدمات به تعاونی‌ها سرآمد باشد.

امیر هوشنگ عصارزاده عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون فعالیت‌ها و خدمات سمات در حوزه سامانه تأمین مالی جمعی، سامانه اسناد خزانه اسلامی (اخزا)، سامانه اعتبارسنجی مشتریان، سامانه کارگزاری بیمه، سامانه امضای مؤثر، سامانه ارزیابی اموال، سامانه مباشر، سامانه تسویه تراکنش، خدمات حوزه زیرساخت مرکز داده و امنیت اطلاعات را قابل‌توجه ارزیابی نمود.

محمدجواد افتخاری رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون (سمات) ضمن تبیین نقش سمات در پشتیبانی و اجرای طرح‌های فناورانه بانک توسعه تعاون اظهار داشت: این شرکت اقدامات مناسبی در حوزه طراحی و پیاده‌سازی شبکه و زیرساخت، خدمات و نگهداری زیرساخت‌های نرم‌افزاری و طراحی و توسعه محصولات نرم‌افزاری به سفارش مشتری و خدمات الکترونیک به بانک توسعه تعاون ارائه داده است و محصولات تخصصی نیز به جامعه تعاون و بخش‌های اقتصادی عرضه داشته است.

 

در این جلسه که با حضور محمدجعفر ایرانی و مجید مباشرزادگان اعضای هیات مدیره سمات و عبدالرضا همتی مشاور مدیرعامل بانک توسعه تعاون همراه بود، آقاعمو، حق‌گو، شفیعی، مرادی، کاشانی و نکویی مهر مدیران این شرکت به تبیین پروژه‌های جاری شرکت پرداختند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک بانکداری الکترونیک پول نیوز بانک توسعه تعاون تعاونی شرکت سمات مدیرعامل بانک توسعه تعاون بانکداری الکترونیک توسعه محصولات هیات مدیره شرکت سمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟

رمزارز (یا ارز رمزپایه) گونه‌ای پول دیجیتال است که در آن تولید واحد پول و تأیید اصالت تراکنش پول با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری کنترل می‌شود و معمولاً به صورت نامتمرکز (بدون وابستگی به یک مرجعیت مرکزی) کار می‌کند. با توجه به تعدد تعاریف و تغییرات در مصادیق رایج رمزارز این عبارت از نظر حقوقی دقت کافی ندارد.

در جایی دیگر، رمزارز به صورت «هرگونه ارزی که تنها به صورت دیجیتالی وجود دارد، معمولاً صادرکننده یا تنظیم کننده مرکزی ندارد اما از سامانه توزیع شده برای ذخیره تراکنش‌ها و مدیریت انتشار واحدهای جدید استفاده می‌کند و برای ممانعت از جعل و تراکنش‌های متقلبانه بر رمزنگاری تکیه دارد» تعریف شده‌است همچنین در واژه‌نامه آکسفورد ابتدا در سال ۲۰۱۴ رمزارز همان ارز دیجیتالی تعریف شده بود که در آن از فنون رمزنگاری برای قانونگذاری تولید واحدهای جدید ارز و تأیید انتقال وجوه استفاده می‌کند و مستقل از یک بانک مرکزی وجود دارد اما امروزه هر گونه سامانه پول الکترونیکی که برای خرید و فروش آنلاین استفاده می‌شود و نیازی به بانک مرکزی نداشته باشد را رمزارز تعریف می‌کنند.

استفاده از رمز ارز از پدیده‌های نوظهور اقتصادی‌ در سال‌های اخیر است و حتی برخی از آن به‌عنوان راهی جایگزین برای تبادلات پولی به شیوه رایج در آینده نزدیک یاد کرده‌اند؛ همچنین دولت دوازدهم مصوباتی برای نحوه استفاده از رمر ارزها تعیین کرد و مراکز استخراج آن را جزو واحدهای تولیدی صنعتی دانست.

بر اساس مصوبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ هیأت وزیران در زمینه استفاده از رمز ارزها، استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده رمز ارزها (ماینینگ) با دریافت مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است اما استفاده از رمز ارز صرفاً با قبول مسئولیت خطرپذیری از سوی متعاملان در مبادلات خارجی صورت می‌گیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمی‌شود.

پیش از آن دولت تصویب کرده بود «رمز ارزهای استخراج شده بر اساس مجوزهای صادره صرفاً برای تأمین ارز واردات کشور و بر اساس مقرراتی که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌کند قابل مبادله خواهند بود» و «سقف مجاز رمز ارز استخراج شده و قابل مبادله توسط هر واحد استخراج کننده، بر اساس میزان انرژی مصرف شده توسط آن واحد و طبق دستورالعمل وزارت نیرو تعیین و به‌صورت دوره‌ای به بانک مرکزی اعلام می‌شود».

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ نیز «سیداحسان خاندوزی» وزیر امور اقتصاد و دارایی در حاشیه مراسم افتتاح پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی در ادامه درباره استفاده از رمز ارزها گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت‌های رمزارزها به شکل قانونی برای کمک به شرایط تجاری کشور اصرار داشتیم و متنی نیز با همکاری سایر اعضا به طور مشخص بانک مرکزی و وزارت نیرو در حوزه تولید رمز ارزها و دستگاه‌های مبادله رمز ارزها تهیه کردیم که در دست تصویب اعضای هیات دولت قرار دارد. امیدواریم با تصویب آن گامی در جهت استفاده از رمز ارزها برداریم و یکی از محورهای برنامه هفتم توسعه تعیین تکلیف رمز ارزها است.

هشدار دستگاه قضا به استفاده‌کنندگان رمز ارز در داخل کشور

دادگستری تهران با استناد به مصوبه هیأت دولت، به استفاده‌کنندگان از رمز ارز در مبادلات داخل کشور هشدار داد.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ۲۰ آذر ۱۴۰۲ در پیامکی سراسری به شهروندان هشدار داد: «استفاده از رمز ارز در مبادلات داخل کشور مجاز نیست».

این معاونت با اشاره به مصوبه هیأت دولت، تأکید کرده «رمز ارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نیست».بر اساس آخرین آمار ثبتی سازمان ثبت احوال از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اول بهمن، آمار ۱۱ ماه ازدواج شامل ۴۰۳ هزار و ۸۱۵ بوده است و مطابق آخرین بررسی خبرنگار قضایی ایرنا و براساس اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور - به عنوان نهاد بالادستی در ثبت وقایع ازدواج و طلاق - ، تاکنون در هیچ یک از وقایع ازدواج، ارزهای دیجیتال به عنوان مهریه ثبت نشده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان